Trænger dit hjem til en make-over?

24 september 2021 Steffen Hansen

Trænger du til et nyt look hjemme i din bolig? Vi kan godt blive lidt trætte af at se på de samme malerier, farver eller møbler i vores hjem. Nogle gange kan en simpel ting gøre en kæmpe forskel. Der er mange ting, du kan gøre for at pifte din bolig op med noget nyt. I dette indlæg vil vi give dig nogle gode råd på ting, som du kan købe eller gøre med dit hjem, så slutresultatet bliver flot. Læs med her.

1. Malerier eller plakater

Bare vægge er ganske kedelige at se på. Derfor bør du overveje, om du vil have noget, som pynter på dine vægge. Det kan være malerier eller plakater, som kan sætte prikken over i’et. Der findes et hav af forhandlere af plakater online, så du kan uden tvivl finde en, der passer med din stil. Husk, når du køber plakater eller malerier, så er de ofte ikke indrammet. Indramningen kan godt være dyr at tilkøbe. Ellers kan du købe billige rammer i Søstrene Grene eller i Ikea. 

2. Planter

Planter kan gøre en stor forskel på rummets samlet udtryk. Det gør desuden også at akustikken i dit rum ikke er så dårligt. Du behøver ikke mange planter, før du har skabt en form for hygge eller anderledes udtryk i dit rum. Du kan finde billige planter mange steder i dag efterhånden, såsom Ikea. Du kan købe flotte krukker, som de kan stå i, så de giver lidt farve i rummet sammen med planterne. 

3. Farverige vægge

Et rum kan hurtigt piftes op med en enkel væg i en anden farve. Hvis du vælger at male hele rummet, kan det godt have en effekt på rummets størrelse. Eller det kan se mindre ud og endda føles mindre. Derfor bør du overveje, om du blot skal nøjes med at male en enkel side. Du kan også give dit loft en sjov og spændende farve, så det skaber lidt kontrast i rummet. Overvejer du at få malet i din bolig, bør du kontakte et malerfirma og høre, hvad det skal koste.

Flere Nyheder