Trænger dine Azure kurser til et paradigmeskift?

By | 19. december 2019

Måske har du et kursuscenter, hvor du udbyder et Azure kursus i samme tråd som de fantastiske 4D.dk, men selvfølgelig uden at efterligne dem en til en, selvom du godt ved, at de er nogle af de bedste på markedet.

Men kundegrundlaget har vist sig af eksistere for den slags, så du har fundet en god opskrift til at udbyde Azure kurser blandt mere i dit center, hvor du måske har skævet lidt til 4D og andre, der laver lignende kurser samtidig med, at du har blandet lidt af din egen erfaring ind i det, så dit kursus blev unikt.

Løbende er der så kommet feedback til, du har revideret kurset, tilføjet nyt kursusmateriale, fjernet andet, fundet nye lokaler, bedre kantineordning, afslapningsarealer og mulighed for at få kaffe.

Men gennem den seneste tid har du også følt, at det måske er på tide med et paradigmeskift på alle områder, efter du har kørt med kurset i et stykke tid, så du selv kan finde en fornyet gejst ved at udbyde disse kurser med mere – men så kursisterne også kan finde fornyet interesse i det.

Hvem ved, måske bliver du ligefrem forgangsperson ved at lave sådan et paradigmeskift, som du har i tankerne!

Lad os lige grundlæggende forklare pointen bag et paradigmeskift, for der ligger sådan set en hel del i det, hvis man betragter det ud fra et videnskabsteoretisk perspektiv, men i sammenhæng med dette emne er det blot hovedpointen i et paradigmeskift, vi skal benytte os af.

Det drejer sig ganske enkelt om, at man laver et totalt skifte i den opfattelse eller metodegang, man allerede benytter sig af. Så man laver ikke længere små ændringer eller tilpasninger – man ændrer det hele i ét ryk.

Måske har feedbacken også lagt op til det, og fremfor at ændre en smule til hele tiden så vil du bare lave en store forandring NU!