Snyd dig ikke til pauser under betonarbejde!

By | 18. januar 2021

Vi er helt med på, at det er virkelig, virkelig hårdt arbejde at udføre betonarbejde, også selvom man har det bedste udstyr til at udføre det med og mange flere moderne maskiner, end da man opfandt beton i sin tid.

Et af de steder, der virkelig gør en stor dyd ud af at udføre godt betonarbejde er https://henrik-kloakmester.dk/betonarbejde/ .

Men man kan jo også risikere, at der er nogle mennesker, der er sendt i aktivering sådan et sted, eller de er endt med at lave betonarbejde, selvom det måske ikke var deres drøm, men det var lige, hvad det kunne blive til for en.

Man nyder da også nogle af stunderne sammen med de sjove kollegaer, men mest af alt glæder man sig til at holde fri, holde weekend og komme hjem til ens hobby, så man ikke skal tænke på arbejdet.

Det betaler regningerne, men det er også virkelig slidsomt for kroppen og ellers ikke synderligt spændende.

Det er ikke fair for de andre kollegaer

Således kan man måske for at overkomme arbejdsdagen lidt nemmere, specielt de lange af dem, tage sig nogle tjanser, der måske er de mere overskuelige af dem, og de trækker så ud, fordi man halvt om halvt tager en pause imens.

Andre gange griber man til muligheden for at køre efter noget, og så tager man lige en omvej og handler noget mad ind. Nu har man selvfølgelig ret til en frokostpause, men det her er nummer tre i dag!

Kan man arbejde alene, så snupper man sig måske en lille lur og kommer med andre undskyldninger om, hvorfor arbejdet tog så lang tid.

Og man retfærdiggør det for sig selv, at man opfører sig på den måde, så man vil slet ikke høre på indvendinger om ens opførsel.

Det er bare ikke en fair opførsel for ens kollegaer, for I løfter alle sammen i samlet flok, og en kæde er jo kun så stærk som sit svageste led.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *