Slut med at snige dig ned i butikken – køb nemt sexlegetøj via nettet

By | 17. oktober 2017

Hvis du godt kan lide at bruge sexlegetøj, har du måske tidligere taget en stor hat på og solbriller på og kigget dig ekstra godt over skulderen, når du skulle ned i butikken for at købe det. For du ville jo ikke have, at andre skulle opdage, hvad du havde købt. Hvis du har haft det sådan, er det heldigvis slut nu. Nu kan du nemlig nemt bestille det derhjemme på computeren og helt slippe for, at andre skulle finde ud af det – udover dem, der skal sende det til dig selvfølgelig. 

De fleste webshops, der sælger sexlegetøj, lover i dag fuld diskretion. Det gælder også for belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj. Det gør, at du nemt kan finde det, du skal bruge og få det sendt til posthuset eller hjem til dig, uden at der er nogen, der finder ud af, hvad der er i pakken, du har fået. Det er derfor slut med hat og solbriller. 

Lige meget om du skal hente din pakke nede på posthuset, i en butik eller du får pakken bragt hjem til dig, kan det være ret grænseoverskridende, at den, der giver dig pakken, ved, hvad der er i. Belugi.dk sender i neutrale kasser, hvor der ikke står noget om sexlegetøj uden på. Læs mere på https://www.belugi.dk/