Pernille Corydon: Vælg bæredygtige smykker med tanke på miljøet

By | 13. august 2020

Smykker er noget som mange kvinder og piger elsker. Halskæder, armbånd, fingerringe, øreringe og ja, bare alle slags smykker. Hvis man som kvinde får et smykke i gave, så er lykken fuldendt. Det er en smuk og dejlig gave at få. I dag er det dog blevet mere og mere tankevækkende, når det kommer til alt det her gaveræs. Måske er du en af dem, som synes at den her materielle tilgang er blevet for meget.

Nogle frasiger sig helt at modtage gaver i dag. Man kan sagtens give gaver uden at det fx belaster miljøet, så hvis man går op i bæredygtighed og føler et vist ansvar for omverdenen, så er det altså muligt stadig at give betydningsfulde gaver, som også har gode værdier bag sig.

Pernille Corydon smykker er blandt andet nogle smykker, hvor der er tænkt på omverdenen, miljøet og bæredygtighed. Pernille Corydon smykker er lavet på en fabrik, hvor arbejdsforholdene er utroligt godt og har været det i 10 år. Derudover arbejdes der hele tiden på at lave smykker af genanvendte og genbrugte materialer. Pernille Corydon smykker bliver købt af utrolig mange kvinder, og mange ved slet ikke hvor meget smykke virksomheden arbejder for at skåne miljøet. 

Start en samling af betydningsfulde smykker

Mange kvinder har et hav af smykker, billige som dyre. Nogle gange når nogle et punkt, hvor de bare gerne vil have en mindre men god samling af smykker. Så alle de billige smykker ryger ud og de starter fra bunden med at få samlet en mere betydningsfuld samling. En samling, hvor man kan have smykkerne på til hver anledning og de betyder lidt ekstra end bare en fingerring fra den sidste tøjbutik man var i.

Pernille Corydon smykker er smykker som kan gå til alt slags tøj og alle anledninger. De er enkle, stilfulde og har et skandinavisk look, som er nedtonet og fint. Pernille Corydon smykker er altså smykker, som du kan have på hver dag og endda have i baghovedet at virksomheden støtter op om blandt andet miljøet og bæredygtigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *