Optimal beskyttelse med krypteret email

29 marts 2021 Astrid Pedersen

I dag er cyber sikkerhed på alles læber. De fleste har prøvet at modtage de såkaldte phishing mails, som er designet til at lokke modtageren til at afgive kritiske oplysninger, hvilket i værste fald kan føre til hacking af vedkommendes private computer, hvorved diverse oplysninger kan aflures.

Af og til hører vi om større data læk i virksomheder eller institutioner som ligger inde med rigtig mange oplysninger om kunder eller måske endda patienter. Dette er ikke alene ubetryggende, men kan også ende galt i form af eksempelvis identitetstyveri. Derfor er det vigtigt at træffe de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for eksempel mail kryptering.

Hvorfor skal jeg benytte mailkryptering?

Du skal benytte et system til mail kryptering hvis du ønsker at beskytte følsomme data sendt over email. Det kan for eksempel være personfølsomme oplysninger eller konto oplysninger. Med de strenge GDPR regler som virksomheder og organisationer er forpligtet til at følge her i 2021 er det en god idé at være på den sikre side. Og her kan mail kryptering altså være et rigtig fornuftigt tiltag.

Hvem kan hjælpe mig med mailkryptering?

Danastar kan hjælpe dig med alt hvad der hedder kryptering af emails. Danastar er firmaet bag det velrenommerede og vidt anvendte system til mail kryptering RMail.

RMail anvendes af mange forskellige erhvervs virksomheder, organisationer og offentlige institutioner som ønsker at holde sikkerheden i top når det gælder, kunders, klienters eller borgeres oplysninger. Med krypteret mail fra Danastar og RMail kan du beskytte de følsomme oplysninger som sendes over mail på sikker og effektiv vis. Og når du vælger en RMail løsning hos Danastar får du selvfølgelig fuld service og support samt opdatering og opgradering af din mail kryptering løsning således at denne til hver en tid er up to date.

Du kan læse mere om RMail og mail kryptering på Danastar.dk

Flere Nyheder