Lad en dygtig snedker fremstille dit nye spisebord

30 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du leder efter et lækkert bord som kan danne rammen om familiens måltider i hverdagen kan du med fordel gå efter et bord med en bordplade af træ – et såkaldt plankebord.

Hvorfor skal jeg vælge et plankebord?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et spisebord med en bordplade af træ. Træværk er et ganske velegnet materiale til fremstilling af bordplader idet det både er robust og smukt.

Der ud over larmer en bordplade af træ ikke når du stiller eksempelvis glas eller service på den. En bordplade fremstillet ud af planker er både kønnere og mere personlig i sit udtryk end en bordplade af eksempelvis melamin. Og så føles træ altid behageligt levende og nærmest varmt, i modsætning til glas eller marmor.

image

Når du vælger et bord med en bordplade af træ får du et unikt bord. Ikke to plankeborde er ens. Hvert enkelt bord har sit eget særpræg, i kraft af træets helt enestående karakteristika så som årer og knaster. Med den rette behandling bliver bordpladens særegne træk endog mere udtalte. Og så bliver træværket desuden væske afvisende.

Hvor kan jeg finde et smukt plankebord?

Hvis du er i markedet efter et plankebord som kan gøre det ud for spisebord eller måske arbejdsbord i din bolig kan du med fordel indlede jagten på Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen har igennem mange år fremstillet smukke plankeborde i helt enestående kvalitet, såvel med standard dimensioner som ud fra individuelle mål.

Hos Hipstory Copenhagen finder du udelukkende kompetente faglærte møbel snedkere som sætter en ære i at fremstille lækre plankeborde som opfylder alle kvalitets kriterier. Og så er Hipstory Copenhagen desuden kendt for at holde nogle af markedets laveste priser på flotte og unikke plankeborde.

Du kan se det store udvalg af lækre plankeborde i den online shop på hipstory.dk

Flere Nyheder