Keno er også for dig, der vil skabe sociale sammenspil

Sidder du i sådan en situation, hvor du gerne vil knytte bånd med den ældre generation eller bare gøre noget frivilligt arbejde, hvor du er blevet sat til at gøre en forskel for de ældre, men hvor du ikke ved, hvordan du skal komme ind på livet af dem, så er løsningen måske et spil Keno.

Vi forstår godt, hvis spillet Keno ikke får dine øjenbryn til at fare op i en anden position end undren, fordi du måske dårligt nok ved, hvad det er. 
Har du bare lidt anciennitet bag dig, ved du måske, at spillet især tidligere kunne opleves på formiddags-TV, hvilket helt perfekt egnede sig til, når pensionisterne skulle underholdes.

Her kunne de spille med hjemmefra og ringe ind fra deres drejeskive-telefon med fast ledning og fortælle, at de havde vundet, og hvad de ønskede sig som præmie.

Pludselig kunne ens bedstemor virkelig have slag i sig for fungere hurtigere, end man var vant til at se.

Dog er disse programmer blevet sløjfet fra formiddags-TV fra de fleste kanaler herhjemme, så den aktivitet er blevet en saga blot for de ældre.

Men nu er Keno også kommet på nettet.

Dette betyder, at du kan tage de ældre under armen og lære dem lidt om internettet. Det kan blive en god indgangsvinkel til at forklare dem om, hvad man ellers kan bruge internettet til end det, der efterhånden forventes af dem fra det offentlige.

Keno kan måske få dem til at lyse op, når de opdager, at denne næsten glemte juvel non-stop kan spilles på nettet, når det passer de ældre og ikke en sendeflades bestemmelse.

Og hvis du ikke selv kender spillet Keno, så er det jo her, at den ældre kan lære dig om spillets regler, mens du så lærer hende, hvordan man så rent praktisk spiller det på nettet.

God fornøjelse til jer begge!