Hvorfor skal du vælge Jotun bundmaling til din båd?

By | 20. september 2020

Har du været i tvivl om hvilken bundmaling, du skulle vælge til din elskede båd? Nu er det slut med at være i tvivl – læs her, hvorfor du skal vælge Jotun bundmaling, til din båd fremover!

Når man ejer en båd, så ejer man frihed. Med egen båd kan man sejle hvorhen man vil, hvornår man vil. Det er da den største frihed der findes. Med den frihed følger der selvfølgelig også et ansvar. En båd kræver utrolig meget arbejde og pleje – og det skal man helst vide inden man køber en båd, da det er en stor del af at være bådejer. 

Når man nu har så meget arbejde i forbindelse med en båd, så vil mange også gerne finde nogle super gode produkter til eksempelvis plejningen. Fordi så ved man at det måske skal gøre med jævnere mellemrum og man vil også gerne bare være sikker på at når man maler båden, så er det gjort ordentlig første gang. 

Du går aldrig glip af en god dag på vandet igen

En af de ting, som er unikke ved Jotun bundmaling, er at man kan male sin båd i efteråret. I efteråret er der stadig varmt og bundmalingen skal helst have minimum 18 grader, for at virke optimalt. Du kan altså male din båd i op til 9 måneder før søsætning, så hvis du maler den i efteråret, så er båden klar til de gode forårs- og sommerdage på vandet. 

Mange vil helst ikke gå glip af en fantastisk dag på vandet, hvor solen står højt – og det behøver du heller ikke med Jotun bundmaling. Derudover er det også en bundmaling, som er ekstremt effektiv i virkningen. Jotun bundmaling er en af de populæreste bundmalinger i Danmark og det er der god grund til, da det er en af de mest effektive bundmalinger – især når det kommer til at undgå begroning på bådens bund.

Saltvand er hårdt for både og skibe – derfor er det en god idé at finde et produkt, som tager højde for dette. Hvis du maler din båd med Jotun bundmaling en gang årligt, så er du sikker på at din båd kommer til at have en smuk og vedligeholdt bund i mange år endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *