Hurtig genvej til mental forandring med hypnose

By | 21. september 2019

Går du og tumler med lavt selvværd, depression eller uhensigtsmæssige handle mønstre i hverdagen? Føler du, at du hænger fast i disse mønstre – og har du svært ved at se hvordan du skal kunne komme ud ved egen hjælp? Så er der hjælp at hente hos en dygtig hypnotisør. Med hypnose vil du kunne få lettere ved at komme videre mod en mere formålstjenlig livsførelse – også når det for eksempel handler om rygning eller overspisning.

Hvordan bliver man hypnotiseret?

Selve hypnosen foregår derved, at du sidder behageligt i en blød stol – dog ikke så tilbagelænet, at du falder helt i søvn. Hypnotisøren vil guide dig igennem en række faser, som skal lede til den lette trance – en tilstand, som minder om den du befinder dig i umiddelbart før du falder i rigtig søvn. Du vil stadig være bevidst, men din bevidsthed vil have paraderne nede, således at tanker og følelser kan strømme frit til og fra dit underbevidste sind.

Når denne tilstand er opnået, vil hypnotisøren kommunikere direkte med din underbevidsthed. Dette kan lade sig gøre, når bevidstheden tillader det – og underbevidstheden vil lytte. Det, hypnotisøren gør, er at give din underbevidsthed nye instrukser, som skal erstatte de gamle, og dermed føre til nye handle og tanke mønstre. På den måde kan hypnotisøren så at sige plante et frø i dit sind, som vil spire og gro, og manifestere sig i de livsstils ændringer, som skal føre dig til dit mål.

Uanset om dette mål er et rygestop, varigt vægt tab, højere selvværd eller selvtillid eller overkommelse af en fobi, vil hypnose ofte vise sig at være et endog uhyre effektivt middel til opnåelse af dette mål. Og du vil opdage, at de ønskede forandringer optræder hurtigere, end du hidtil havde troet muligt.

Læs mere på aagaard-psykoterapi.dk