Hos Hviid Advokater finder du en advokat i Aarhus til alle formål

By | 4. oktober 2016

Står du og skal bruge en advokat århus, så er det oplagt at tage kontakt til Hviid advokater. Her finder du høj faglig ekspertise og god erfaring inden for rigtig mange områder. Her får du altid gode ydelser med baggrund i stærk juridisk kompetence inden for en række juridiske områder. Der tilstræbes at være bedst inden for en række dele af det juridiske, hvor stedet har særlige kompetencer. Hos Hviid advokater har de størst ekspertise inden for områderne ejendomshandler, dødsbobehandling, personskadeerstatning, entrepriseret, retsager samt testamenter og ægtepagter.

Det kan være hårdt selv at køre sin erstatningssag

Rigtig mange danskere kommer hvert år til skade i trafikken. Langt de fleste er berettiget til erstatning. Men det kan være svært at finde overskud til køre erstatningsager mod et forsikringsselskab, når man selv skal koncentrere sig om sit helbred og evt. om sin familie. Forsikringsselskaberne har kun interesse i at udbetale mindst muligt, og det er derfor nødvendigt med en person, der støtter dig for at få det beløb, du har ret til. Hos Hviid advokater i Aarhus er de specialister, når det handler om erstatning for personskader, der er opstået ved et trafikuheld. Lad Hviid advokater tage hånd om din sag, så kan du trygt fokusere på at komme dig oven på ulykken. 

Med et testamente undgås tvister

Mange familier kan blive splittet, når arven efter et familiemedlem skal fordeles. Dette kan let undgås ved, at der oprettes et testamente. Men et testamentet skal oprettes på den juridiske korrekte måde. Det kan de hjælpe dig med hos Hviid advokater i Aarhus. Hos Hviid er de også eksperter i at oprette børnetestamenter. med et sådan kan du som forældre få indflydelse på, hvem der skal have forældremyndigheden over dit mindreårige barn, hvis du dør. Placeringen af barnet eller børnene er Statsforvaltningens afgørelse, men med et børnetestamente er du altid bedre stillet.

27 års erfaring i Aarhus

Står du og skal købe bolig, så har du brug for en boligadvokat. Ejendomsmægleren arbejder for sælger, så du har brug for en til at arbejde for at optimere dine forehold. Hos Hviid advokater har de 27 års erfaring i forbindelse med køb og salg af hus, lejlighed og andellejligheder i Aarhus og omegn. Til at håndtere dette tages en fast lav pris på kr. 6.900,- Og det er super vigtigt at have en boligadvokat, der har kendskab til lokalområdet og de forhold, der gør sig gældende i det pågældende område. De har de hos Hviid advokater i Aarhus.