Gasflasker fra Primagaz til virksomheder – find dem online

By | 26. august 2020

Står du for at skulle vælge en gas løsning til din erhvervs virksomhed? Så går du sjældent galt i byen med LPG.

Hvad er LPG?

LPG er et let og fleksibelt brændstof som er utroligt nemt at arbejde med. Den LPG du får i Danmark består for hovedpartens vedkommende af gas arten propan – et rent og enkelt molekyle som består af brint og kulstof atomer.

Når propan indgår i en forbrændings proces danner kulstof atomerne sammen med ilt atomer CO2 – også kaldet kultveilte – og brint atomerne danner sammen med ilten vand – også kaldet H2O. Dette betyder at der ved forbrænding af propan ikke opstår partikel forurening. LPG er således et af de reneste brændstoffer som findes. Ud over propan består LPG af butan, som ligeledes er et rent og enkelt molekyle.

Skal jeg vælge BioLPG eller konventionel LPG?

Hvis du ønsker en miljøvenlig og klimamæssigt bæredygtig løsning når du vælger gas til din virksomhed kan du med stor fordel vælge BioLPG. Med BioLPG får du en gas som har den sammen kemiske komposition som traditionel LPG men som er fremstillet af bæredygtig biomasse. Biomasse er genbrug af madaffald og vegetabilske olier som genanvendes ved hjælp af et såkaldt biomasse anlæg – og her fra kan du altså få BioLPG som er dit grønne alternativ til LPG.

Der er ingen problemer forbundet med at skrifte til BioLPG hvis din tank i forvejen bruger LPG, da der i princippet ingen forskel er på de to gas typer. Selv den smarte letvægts flaske som BioLPG kommer i er langt mere miljøvenlig end de konventionelle flasker. Det er kort sagt utroligt nemt at vælge grønt med BioLPG.

Hvis du vil vide mere om LPG i forbindelse med procesvarme og fremstilling i industrien, madlavning i restaurations branchen, detail handel eller lignende kan du blive klogere hos Primagaz – bestil gasflasker online på primagaz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *