Frække vibratorer til singler og par

By | 4. april 2018

I de knap så gode, gamle dage var det tabu at eje en dildo eller en vibrator. Den slags var kun for kvinder, som ikke kunne holde sig i skindet – man blev nærmest stemplet som nymfoman, hvis man formastede sig til at besidde en såkaldt ”jomfrutrøster”. Og det var i hvert fald helt sikkert, at man ikke var i stand til at få en ordentlig mand, og derfor måtte få afløb for sine syndige lyster med en sådan attrap.

Vibratorer til de kræsne kvinder

Til alt held er det ikke sådan længere. Vibratorer er blevet bredt accepteret som den kræsne og selvstændige kvindes alternativ til et one night stand. Og samtidig er det alment accepteret, at solosex i mange tilfælde er det kloge alternativ – one night stands kan være sjove og frække, men så sandelig også det modsatte! I takt med, at vibratorer er blevet et stykke alment acceptabelt sexlegetøj, er der sket en kæmpe udvikling – så vel teknologisk som designmæssigt.

Moderne vibratorer har et utal af indstillingsmuligheder, når det kommer til hastighed, styrke, og vibrations mønstre. Og udformningen begrænser sig ikke længere til den klassiske, penisformede model. Den nye generation af vibratorer er tilpasset den kvindelige anatomi. Og selv om man skulle tro, at en penis opfyldte netop dette kriterium fra naturens hånd, må de fleste, som har prøvet en lækker vibrator fra en af de anerkendte producenter, indrømme, at der er plads til forbedringer i naturens store designplan.

Køb vibratorer til par i online sexshop

Det er ikke kun single kvinder, som kan få glæde af disse nye, erotiske landvindinger. Vibratorer til par er udformet således, at begge parter i et seksuelt forhold kan få glæde af de pirrende vibrationer. Du kan finde såvel vibratorer til kvinder som parvibratorer hos belugi.dk – Nordens største online sexshop – og få dem tilsendt hurtigt og diskret.