Find de lækreste mødelokaler i Nordsjælland

22 juni 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle afholde et forretnings arrangement i form af et kursus eller en konference? Så kan du med fordel vælge at rykke arrangementet ud af huset og ind i et kursus og konference center.

Hvor kan jeg finde de bedste mødelokaler i Nordsjælland?

Hvis du ønsker at afholde, dit kursus, din konference eller dit seminar – eller måske et møde event for medarbejderne i din afdeling – i smukke, inspirerende og veludstyrede mødelokaler i Nordsjælland kan du med fordel vælge Pharmakon Konferencecenter som destination.

Pharmakon Konferencecenter er et velrenommeret kursus og konference center med en lækker beliggenhed tæt på Hillerød. Det forholdsvis nye kursus og konference center Pharmakon Konferencecenter kan præsentere en bred variation af mødelokaler, konferencelokaler, auditorier og grupperum som egner sig perfekt til netop dit arrangement.

Du vil nemt kunne finde et mødelokaler eller et konferencelokaler som matcher dit arrangement samt antallet af deltagere. Hvert eneste mødelokale hos Pharmakon Konferencecenter er udrustet med top of the live AV udstyr som gør det nemt at facilitere fremlæggelser og foredrag.

Du kan vælge at få stillet eksempelvis whiteboards og flipboards til rådighed lige som Pharmakon Konferencecenter gerne sørger for forplejning under mødets forløb. Og så vil du selvfølgelig kunne tilgå lynhurtigt internet som dækker hele kursus og konference centeret.

Overnatning på Pharmakon Konferencecenter

Hvis du ikke ønsker at dine gæster og møde deltagere skal tænke på hjemtransport efter dit arrangement kan du vælge at forkæle dem med en lækker middag i centerets egen restaurant samt overnatning på det tilhørende business hotel. Det samme gælder hvis dit arrangement strækker sig over flere dage, eller hvis dine gæster kommer meget langvejs fra.

Pharmakon Konferencecenter kan tilbyde forplejning ved alle dagens måltider og selvfølgelig alle moderne fornødenheder i forbindelse med overnatning på et af de top moderne værelser.

Book mødelokaler og værelser på pharmakon-konferencecenter.dk.

Flere Nyheder