Få rettet smilet med Invisalign

By | 6. januar 2021

Er dit smil med årene gået hen og blevet skævt – på den knap så fede måde? Så kan du med fordel kontakte en dygtig tandlæge med henblik på forundersøgelse til tandretning.

Kan jeg få rettet tænder, selvom jeg ikke er helt ung længere?

Svaret på oven for stillede spørgsmål lyder i al sin enkelthed ja – du kan sagtens få rettet tænder i en moden alder. Tandretning er ikke udelukkende for børn og unge mennesker. Tænderne flytter sig hele livet igennem hvilket er grunden til at de kan gå hen og blive skæve med alderen. Det betyder så til gengæld også at de snildt kan blive rettet ind på plads igen.

I denne sammenhæng er der gode nyheder. Du behøver nemlig ikke at skulle finde dig i en grim og ubehagelig fast monteret tandbøjle i metal hvis du ønsker at få rettet dine tænder her i 2021. nu om stunder foregår tandretning nemlig ved hjælp af lette, transparente tandskinner som nemt kan tages ud og sættes i igen.

Det betyder at du kan få rettet tænder uden risiko for at der sætter sig madrester i din bøjle, idet du kan fjerne skinnerne når du skal spise eller børste tænder. Som ekstra bonus er de tynde tandskinner helt gennemsigtige og sidder ganske tæt til tænderne. Andre mennesker kan således ikke se at du er i færd med at få rettet tænder – selv ikke de nærmeste venner og kolleger.

Tandretning for voksne med Invisalign

Denne metode til retning af tænder kaldes Invisalign og er den dag i dag det mest anvendte system når det handler om tandretning til voksne mennesker. Hos tandklinikken You Smile I Smile kan du altid få en gratis forundersøgelse som kan vise om du er en egnet kandidat til tandretning med Invisalign – https://yousmileismile.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *