Få råd og vejledning, når du skal have en træterrasse

08 august 2021 Lotte Hindsberg

Forstil dig en sommerdag eller aften på terrassen, solen skinner, der er tændt op i grillen, der er vin i glassene og ungerne leger og hygger sig. Så bliver det ikke meget bedre. Derfor er noget af det første nye husejere gør, hvis der ikke allerede er en terrasse at få en bygget. Men det er faktisk en fejl.

Det giver god mening at vente og lære huset og haven at kende, inden der besluttes, hvor træterrassen skal anlægges. Ofte vil det vise sig at terrassen skal ligge et helt andet sted. For hvad hvis det blæser lige der, hvor du ellers have planlagt at den skal lægge eller hvis det betyder, at der bliver for mørkt indendørs. Du kan få inspiration her til hvordan din nye træterrasse skal se ud https://www.kun-terrasser.dk/.

En eller to træterrasser?

Ofte kan det være interessant at have mere end en træterrasse. Det kan være på grund af solen. Der er sol et sted om morgenen og sol et andet sted om aftenen. Det kan også være at du har et ynglingssted i haven, et sted hvor det vil være ideelt at bygge en ekstra terrasse.

Måske en overdækket så den også kan bruges, når været er dårligt. En overdækket terrasse betyder også, at man har mulighed for at sove ude de nætter, hvor det er så varmt at det er ulideligt at sove inde.

Alt det kan du få rådgivning af af en uddannet og erfaren tømrer. Han vil også kunne råde og vejlede jer til hvor stor træterrassen skal være. Den må nemlig ikke være for stor, for ser det ud som om i har en terrasse med hus og ikke et hus med en terrasse. Det er også vigtigt at du får valgt det rigtige træ, så du ikke skal have lavet en ny terrasse efter få år. 

Flere Nyheder