Få monteret kanttråd til robotplæneklipper på professionel vis

By | 13. august 2020

Har du netop investeret i en smart og moderne robotplæneklipper? Så bør du sørge for at få den dertil hørende kanttråd gravet forsvarligt ned langt kanten af plænen inden du sender den på arbejde.

Hvorfor skal jeg få nedgravet kanttråd til robotplæneklipper?

Mange have ejere vælger at lade kanttråden forblive over jordens overflade. Kablet vil skulle fastgøres med pløkker, og vil løbe langs med plænens kant i højde med græsset. Dette er ikke alene upraktisk – det er heller ikke videre kønt at se på. De synlige pløkker og det blottede kabel vil skæmme en ellers smuk have.

Samtidig vil legende børn og dyr kunne snuble i kanttråden hvilket gør at afgrænsningen vil rykke sig – og så kan du begynde forfra. En mere holdbar og æstetisk forsvarlig løsning er at lade kanttråd til robotplæneklipper nedgrave langs kanten af din græsplæne. Med nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper vil kanttråden ikke være synlig – og den vil blive hvor den skal.

Det er en god idé at lade professionelle håndværkere forestå arbejde med nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper. Kablet skal nemlig ikke ligge alt for dybt, for så kan de i robotplæneklipperen indbyggede sensorer ikke registrere det. Samtidig må kablet ikke ligge alt for tæt på jord overfladen da det så risikerer at blive blottet.

Hos Kabelnedlægning.dk finder du eksperter i robotplæneklippere, her under nedgravning af kanttråd. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med alt hvad der handler om robotplæneklippere. Du kan således også få kvalificeret rådgivning og vejledning omkring anvendelse, vedligeholdelse og indstilling af din robotplæneklipper, når du overlader opgaven med nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper til de dygtige fagfolk.

Uanset størrelsen og formen på din plæne kan Kabelnedlægning.dk finde en løsning som passer præcist til netop din have. Du kan læse mere på hjemmesiden https://kabelnedlaegning.dk/kanttrad-til-robotplaeneklipper/ hvor du også finder de aktuelle priser på nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *