Få mest ud af din terrasse

By | 22. januar 2021

Der er utrolig mange danskere, som har en terrasse. Især hvis de har et hus, sommerhus eller en kolonihave. Derfor er terrassen også en af de steder, hvor mange danskere nyder at bruge deres tid i løbet af sommeren. Desværre er det ofte begrænset, hvilke aktiviteter der kan laves på terrassen, og hvor længe man kan bruge terrassen på grund af kulden.

Men der er heldigvis mange måder, du kan få mere ud af din terrasse på. Det kan være ift. opbevaring, aktiviteter eller ved at gøre, at du kan sidde på den længere. 

Få en terrassevarmer

Terrassen er et godt sted at samle familie, venner og kollegaer om sommeren, men det er faktisk nemt at bruge terrassen om foråret og om efteråret. Det bliver for det første nemmere, hvis der er læ på terrassen, hvis den f.eks. er overdækket. Derudover kan du investere i en terrassevarmer, som gør det varmere at sidde på terrassen.

Evt. kan du supplere med et par tæpper, som gerne må være udenfor. En terrassevarmer er en god investering, og der findes mange forskellige slags, hvilket er grunden til, at du med stor sandsynlighed kan finde en, som vil passe godt til dine behov og din terrasse.

Få mest ud af pladsen 

Det kan være begrænset, hvor meget plads der er på en terrasse, og den plads man har, skal gerne bruges på sjove ting. En mulighed er, at have opbevaring under terrassegulvet, hvis ens terrasse er hævet over jorden. En anden mulighed, hvis man skal have en trappe op til terrassen, er at have et skjult rum i trappen til hynder.

På den måde fylder de ikke på selve terrassen. En tredje mulighed er, at bygge hyndebokse, som kan supplere som sofaer. På den måde, har du både sidde- og opbevaringsplads i en, og sparer på den måde plads, så du f.eks. kan have et udekøkken. Overvej evt. et træterrasse tilbud, så du kan få disse ting med, til en overskuelig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *