Få indrettet et flot badeværelse

11 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Et flot og pænt badeværelse kan gøre meget for helhedsudtrykket i dit hjem. Hvis det er et af de mange projekter, der mangler i dit hjem, så er det bare med at komme i gang med renoveringen. At renovere et badeværelse vil ikke tage nær så lang tid, som nogle andre rum i dit hjem. Det er dog et vigtigt rum, som du ikke kan være foruden i længere tid. Derfor skal det være effektivt og hurtigt, når du skal i gang med at renovere. Læs med her i dette indlæg, og hør om vores bud på, hvordan du kan indrette dit badeværelse.

 

image

 

1. Find de rigtige fliser

Hvis du gerne vil have et flot og farverigt brusekabine, så kan du med fordel vælge fliser, der er i øjenfaldende. Her kan du f.eks. vælge blå fliser eller beige fliser, der kan give et flot farvespil ude på badeværelset, uden det bliver alt for meget og brydende. Herudover kan du vælge fliser, du kan lave mosaik på væggen med. Det kan give dit badeværelse et anderledes udtryk, som måske dine gæster vil drage inspiration fra til deres badeværelsesprojekter.

 

2. Få malet dit badekar

Hvis dit nuværende badeværelse har et gammelt og slidt badekar, så kan du få lagt en ny emalje på den. Med en ny emalje kan dit gamle badekar blive bragt tilbage i live, så det ser ud ligesom før. Du kan f.eks. vælge en anderledes farve til dit badekar, så det ikke er den klassiske hvide badekar, som de fleste af os kender til. Du kan vælge en farve, der passer mere med resten af dit badeværelse eller vælge en farve, der kan bryde med alt det hvide. 

 

3. Tænk funktionelt

Hvis du har begrænset plads ude på dit badeværelse, så skal du tænke funktionelt, når du skal planlægge indretningen ude på dit badeværelse. Du skal helst placere toilettet sådan, at alle mennesker kan være der, uden der er pladsmangel, eller det føles som om, man sidder i et lille hjørne. Du kan med fordel tegne indretningen i samarbejde med en designer eller arkitekt, så i får kreeret et flot, men funktionelt badeværelse til dig. 

Flere Nyheder