Få flotte lige tænder med Invisalign tandretning

By | 11. januar 2021

Er du træt af ikke at kunne smile uden at blotte et tandsæt, som er blevet vind og skævt gennem de seneste år? Har du oftere og oftere smerter og spændinger i kæben, fordi du bider skævt – og kan du mærke tænderne gnide mod hinanden, når du tygger sammen? Så bør du overveje tandretning.

Det er nemlig ikke kun det kosmetiske som lider nederlag når dine tænder går hen og bliver skæve. Du risikerer også at dine smerter bliver hyppigere og kraftigere. Og på længere sigt kan du få skader på tænderne som følge af den skæve tandstilling.

Kan jeg godt få rettet mine tænder som voksen?

Det kan sagtens lade sig gøre at få rettet tænder selv om man ikke længere er barn eller teenager. Grunden til at ænderne er blevet skæve er jo at de flytter sig hele livet igennem. Og derfor vil de snildt kunne flyttes på plads igen.

Skal jeg have bøjle på tænderne for at få rettet dem?

Den næste gode nyhed er at du ikke behøver at frygte de grimme og ubekvemme fast monterede metal bøjler fra din barndom. Den tid er nemlig forbi hvor tandretning udelukkende kunne foregå med togskinner, som de grimme tandbøjler kaldtes.

Nu om stunder kan du få rettet dine tænder ved hjælp af tynde, transparente skinner som støbes så de passer præcis til din mund og dine tænder. Disse skinner kaldes Invisalign og er langt mere smarte end de fastsiddende bøjler på mange måder. For eksempel kan du tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder. Og da de tynde skinner sidder helt tæt til dine tænder er der ingen der kan se at du er i gang med et tandretning forløb.

Du kan altid kontakte tandlæge klinikken You Smile I Smile for at høre mere om Invisalign – læs mere på yousmileismile.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *