Få flere jobmuligheder ved at tage et krancertifikat

08 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du gerne vil have bedre muligheder for at få et andet arbejde, er det en god idé, at du overvejer at tage en efteruddannelse, som kan gøre det nemt for dig. Det kan for eksempel være, at du tager et krancertifikat. Der lærer du at styre en større eller en mindre kran, hvilket kan bruges i en lang række forskellige former for brancher. Det kan altså give dig en kæmpe fordel i forhold til at få et job eller bare give dig andre muligheder inden for det job, du allerede har. 

Men hvordan skal du så tage et krancertifikat? Det kan du for eksempel gøre på EUC Syd, der tilbyder kurser og efteruddannelser til dig, der bor i Sønderjylland. Deres kurser henvender sig primært til dig, der er faglært eller ufaglært, og som enten gerne vil forbedre dine jobmuligheder inden for din egen branche, eller som gerne vil skifte til en anden branche. Er du i tvivl om, om kurserne henvender sig til dig, er du altid velkommen til at kontakte dem for at finde ud af det. 

Krancertifikat

Hvad koster et krancertifikat? 

Det kan lyde som et meget dyrt kursus at tage, hvis du skal tage et krancertifikat, men det er det faktisk ikke. Kurserne og efteruddannelserne hos EUC Syd er nemlig ikke særlig dyre. For eksempel koster et certifikat til en kran på mellem otte og 30 tm kun 1280 kroner. Det vil derfor i langt de fleste tilfælde være muligt for dig at tage det. Hvis du skal tage det som en del af dit arbejde, er det muligt, at du kan få din arbejdsgiver til at betale det. 

Udover at det ikke er så dyrt at tage et krancertifikat, tager det heller ikke særlig lang tid. I forhold til krancertifikatet til en kran på mellem otte og 30 tm, tager det kun 10 dage for dig at lære det. 

Flere Nyheder