Få en advokat til at hjælpe dig, hvis du ikke er tilfreds med dit nybyggeri

By | 12. oktober 2016

Har du fået en håndværker til at bygge noget for dig? Det kan være et nyt badeværelse, et nyt køkken eller måske et helt nyt hus. Men er du ikke tilfreds med det? Så kan det være en god ide at alliere dig med en god advokat. Det er nemlig en stor investering, som du har gjort, og det er derfor kun rimeligt, at du får, hvad du har betalt for. Men det kan godt være svært som privatperson at få trumfet sine krav igennem. Ofte vil det kræve, at man er utrolig vedholdende. Hvis man blander en advokat ind i sagen, vil de fleste makke ret med det samme. 

Hvis du leder efter en god advokat Esbjerg eller omegn, kan du prøve at henvende dig til Hviid Advokater. De har stor erfaring med at hjælpe til i sager, hvor bygherren, dig, og entreprenøren er blevet uenige om resultatet. 

Det er meget forskelligt, hvad man kan blive uenige om i forbindelse med et byggeri. Det kan være kvaliteten af de materialer, der er brugt. Det kan også være, at du ikke mener, at det er udført på den måde, som du gerne vil have det udført på. 

Når der opstår en tvist, er det vigtigt, at du får din advokat på banen så hurtigt som muligt. Det kan nemlig være med til at dæmme op for en yderligere eskalering af konflikten. Forhåbentlig kan I løse konflikten ved, at jeres advokater taler sammen, men kan I ikke det, må I en tur i retten. Her vil dommeren afsige en dom baseret på en uvildig skønsmands vurdering. Det er altså en fagmand, der ikke har aktier i sagen. 

Det er dog klart det nemmeste og billigste, hvis I kan nå til enighed, inden det kommer så vidt. Det koster tid og penge for dig at skulle betale for en advokat og måske stå med et hus, du ikke kan bo i. Det koster også tid og penge på entreprenøren, der ikke kan færdiggøre opgaven, men som heller ikke kan komme i gang med andre projekter, fordi han eller hun bruger tid på sagen. 

Alle de ting vil din advokat prøve at appellere til over for entreprenøren. Hviid Advokater arbejder derfor på at få løst dine stridigheder hurtigst muligt, så du slipper for at skulle stå med en langtrukken sag og et hus, som du måske slet ikke kan bo i. Det er jo en ærgerlig og irriterende situation.