Bo og studér i Randers

04 april 2022 Marie Pedersen

advertorial

Randers har gennem de seneste år gennemgået en kæmpe udvikling som studieby. Byen byder på masser af karrieremæssige muligheder, og er tilmed en spændende by, der har en række spændende seværdigheder. Her er 3 gode grunde til, at du bør flytte til Randers for at studere.

En by i udvikling

Undersøgelser viser, at Randers er i top 5 over de mest attraktive studiebyer i Danmark. Og med god grund. Det er bl.a. den største videregående uddannelsesinstitution Erhvervsakademi Dania, der trækker, når folk flytter til Randers for at studere. Med over 900 studerende fordelt på 13 forskellige uddannelser, er der noget for enhver smag.

Noget af det, der er med til at gøre Randers attraktiv som studieby er, at boligomkostningerne er lavere end i de større studiebyer som f.eks. Århus og Aalborg. Det er således muligt at finde en god og SU-venlig studiebolig i Randers.

Det kan du opleve i Randers

Man kan opleve mange spændende ting både i og uden for Randers. Er man til dansk natur og lange gåture, kan man bl.a. gå en tur rundt om Asferg Mose, opleve Fussingsø, tage på vandretur i Sødringholm Skov og meget mere.

Den mest populære attraktion i Randers må siges at være Randers Regnskov, hvor du kan se dyr og planter fra hele verden. Interesserer du dig for design, kan du lægge turen forbi Danish Design Museum. Vil du opleve en kopi af Elvis’ hjem, kan du besøge Memphis Mansion, som er det tætteste du kommer på Kongen af pop i Danmark.

bolig

God placering

Randers ligger centralt i Østjylland, og der er ikke langt til byer som Århus og Silkeborg, som også er spændende byer med hvert deres udvalg af seværdigheder og oplevelser. I Randers får man desuden oplevelsen af at bo i en større by, men hvor der stadig er højt til loftet og hvor den smukke, danske natur aldrig er langt væk.  

Flere Nyheder