Aristocrat – revolutionære i spilverdenen

By | 31. januar 2019

Hvis du spiller meget, kender du måske en af de største online spilleautomat-producenter i verden, nemlig Aristocrat. Hvis du har spillet længe, kunne det jo være sjovt at få lidt baggrundsviden eller inspiration til nye spil?

Kreativitet er noget af det, der har gjort Aristocrat Leisure Limited fra Australien til den anden største producent af online spilleautomater. Kun den britiske International Game Technology er større. Aristocrat startede op i 1954, og der er selvfølgelig sket en enorm udvikling siden da, når de har kunne bevare deres position på verdensmarkedet. Deres spil sættes i gang hver dag i 90 lande. 

Queen of the Nile m.fl.

De over 5000 ansatte udvikler og videreudvikler spillene, og heriblandt er det mest populære spil fra Aristocrat, nemlig spillet Queen of the Nile. Spilleautomaten har ægyptisk tema, og det udløser en præmie, hvis du får en af de 60 forskellige kombinationer. Du kan også få ekstra spins, gevinster mm., hvis du får øje på faromasker, guldringe osv.   
 
Du har måske også hørt om Big Ben med London som tema, Dolphin Treasure (undervandstema) eller Wild Panda, hvor Kina og deres store sort/hvide bjørne er omdrejningspunktet. 

Jackpotsystemet Cash Express 

Det karakteristiske ved Aristocrats spil er deres jackpotsystem Cash Express. Når du har vundet en gevinst, bliver du som spiller ført til en ny side, hvor du kan spille om en bonus i samme størrelse, som den du lige har vundet. Du har også mulighed for at spille på flere borde samtidigt. 

Aristocrat først med flere gevinster

Faktisk var Aristocrat oprindeligt en familievirksomhed, og selv om de blev grundlagt i 1953, blev de først børsnoteret i 1996. Aristocrats ændrede spillemarkedet for altid, da deres fysiske Clubmaster spilleautomat som den første i verden kunne give flere gevinster. De var også tidligt ude med videospillemaskiner i 1970’erne og 1980’erne, og hvem ved, hvad de vil udvikle af nyt fremover?

Iconic One Theme | Powered by Wordpress