Afslibning af dine gulve – Giv dit hjem nyt liv

By | 6. juli 2020

Gulvafslibning – Vi klarer arbejdet for dig 

Har du et påbegyndt renovationsprojekt, som er kommet ud af kontrol? Bare rolig, vores erfarne og professionelle medarbejdere har set det hele før og er klar til at hjælpe dig videre. Med mange års erfaring inden for vores fag, er alle vores ansatte eksperter på området og vil derfor altid kunne give dig kyndig rådgivning, på et hvert spørgsmål du måtte have til arbejdet. Ved “gør-det-selv”-arbejde af denne kaliber, er der mange faktorer som kan slå fejl, trods gode intentioner. Uden professionel viden og maskineri, vil det oftest være svært for den private person at udføre et tilfredsstillende resultat og det vil dermed forringe tilstanden af din bolig.

Derfor er det altid det fornuftige valg at kontakte en fagmand og få et tilbud, på de opgaver du ønsker udført. Vi arbejder i hele Danmark og bestræber os på altid at give dig den bedst tænkelige service. Derfor tilbyder vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, for at give hele dit hjem et ensartet og sammenhængende udseende.

Vi udfører også malerarbejde, så du kan foretage en komplet forvandling og skabe netop det hjemmemiljø som du drømmer om. 

De services vi tilbyder til renovation af dit gulv, er følgende: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Du er igennem hele processen dækket af vores tilfredshedsgaranti, som giver 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før du er tilfreds med resultatet. På den måde er du altid sikker på at arbejdet vil leve op til dine forventninger og at du er i trygge hænder. 

Ønsker du mere viden omkring vores services, tider, priser etc.? Så vil du på vores hjemmeside kunne finde al den relevante information, samt udtalelser fra vores tilfredse kunder i hele landet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på hvad det vil kræve, at få dine drømme til at gå i opfyldelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *